Dünya Ruh Sağlığı Günü Etkinliği Yapıldı

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü münasebetiyle EBYÜ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERDAM) tarafından ruh sağlığı konusuna öğrencilerimizin ve personelimizin dikkatini çekmek amacıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe üniversitemiz rektör yardımcıları Prof.Dr. A. Ercan Ekinci, Prof.Dr. Adem Başıbüyük, Prof.Dr. Çağrı Çırak, üniversitemiz genel sekreteri Doç.Dr. M. Cihat Özgenel, Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Mücahit Kağan, merkezimiz müdürü Prof. Dr. Fikret Gülaçtı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte katılımcıların, günlük hayat içinde duygu durumlarının değişkenliğini deneyimlemeleri adına uygulamalar yapıldı. Ruh sağlığını korumanın yolları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca katılımcılara ruh sağlığına iyi gelecek tavsiyeler verildi.